VERJAMEM

VERJAMEM

Spoštovani,

Letos praznujemo dve desetletji delovanja. Želimo si, da ste v ta spoštljivi jubilej vključeni prav vsi.

Letošnje praznovanje 20. obletnice NSi bomo začeli s posebno kampanjo, katere nosilna beseda bo VERJAMEM. V življenju, v politiki pa še posebej, je namreč tisto, v kar verjamemo, temelj našega razmišljanja in podlaga za vse politične aktivnosti.

VERJAMEM

V sklopu kampanje bomo tako od 20. avgusta naprej po vsej Slovenji izobesili 100 jumbo plakatov, kjer bodo ob besedi VERJAMEM zapisani prvi štirje pojmi, ki najbolj identificirajo ljudji, ki jim je NSi blizu.

POSNEMI KRATEK VIDEO IN POSTANI DEL KAMPANJE

V sklopu omenjene kampanje želimo preko družabnih medijev spodbuditi tudi interakcijo z vami in splošno javnostjo. Zato vas prosimo za sodelovanje. Naša prošnja je, da bi spodbudili ljudi, da s svojim telefonom posnamete kratek video, kjer bi v enem stavku povedali, v kaj verjamete. Pri vsebini ni nobenih omejitev, vsak naj po svoje pove, v kaj verjame. Prav tako ni omejitev pri tem, kdo lahko sodeluje, zato so k sodelovanju povabljeni tudi vaši bližnji, prijatelji, znanci, sodelavci, …

Želimo si video posnetkov oziroma selfi videov, kjer bo vsak jasno in razločno povedal, v kaj verjame. Poslane videe bi radi objavili tudi na naših družabnih omrežjih, zato vsak, ki nam pošlje video, soglaša, da ga lahko objavimo na naših družabnih omrežjih ali spletni strani. Seveda, svoj video lahko objavite tudi na vašem socialnem profilu. Objave prosimo podpišite z #verjamem20let

Iz poslanih video izjav bomo sestavili kolaž najboljših. Za vsak tak poslan selfi video boste NAGRAJENI z jubilejno majico VERJAMEM.

Hvala za vaš čas!

KAKO DO NAGRADE?

V sklopu omenjene kampanje #VERJAMEM želimo preko družabnih medijev spodbuditi tudi interakcijo z vami in splošno javnostjo. Naša prošnja je, da s svojim telefonom posnamete kratek selfi video, kjer bi v enem stavku povedali, v kaj verjamete. Pri vsebini ni nobenih omejitev, vsak naj po svoje pove, v kaj verjame. Poslane videe bomo objavili tudi na naših družabnih omrežjih.

Za vsak tak poslan selfi video boste nagrajeni z jubilejno majico VERJAMEM. Izpolnite obrazec, izberite želeno majico in naložite svoj video.

    Če imate težave z nalaganjem video posnetka nam ga lahko pošljete tudi preko spletnih strani Wetransfer, Dropbox, Onecloud, Google drive, itd. na verjamem@nsi.si. Ne pozabite pripisati še naslova na katerega pošljemo majico in želeno velikost majice.

    POGOJI SODELOVANJA:
    (1) udeleženec s posredovanjem video posnetka organizatorju jamči, da razpolaga z vsemi materialnimi avtorskimi upravičenji na tem gradivu in jih v celoti enkrat za vselej za vse primere prenaša na organizatorja nagradne igre.

    (2) S posredovanjem gradiva iz prejšnjega odstavka tega člena udeleženec podaja nepreklicno soglasje za objavo, razstavo,tiskanje, distribucijo ipd., v delu ali celoti, brez omejitev glede transformacij ali obdelave gradiva, v vseh medijih (tiskanih medijih, na spletnih straneh, Facebook profilih, oglaševalskih edicijah ali drugih medijih) organizatorja oz. soorganizatorja nagradne igre brez pravice do nadomestila oz. plačila. Hkrati se odpoveduje pravici pregledovati, odobriti, nasprotovati kakršnemu koli načinu uporabe gradiva, uredniški izbiri ali izgledu materiala.  
    PLAKATI VERJAMEM