DONIRAJTE

DONIRAJTE

V skladu z Zakonom o političnih strankah lahko stranka pridobiva sredstva iz prispevkov fizičnih oseb. Prispevki ene fizične osebe v enem koledarskem letu ne smejo v skupnem znesku presegati desetkratne povprečne bruto mesečne plače na delavca v RS po podatkih Statističnega urada RS za preteklo leto (za leto 2023 znaša ta znesek 22.209,00 EUR).

Za znesek nad 2.220,90 EUR mora stranka v letno poročilo navesti ime in priimek fizične osebe, naslov ter višino skupnega letnega zneska, ki ga je fizična oseba prispevala stranki.

Za zneske pod 2.220,90 EUR stranki ni potrebno v letnem poročilu navajati podatkov fizične osebe.

Svojo donacijo stranki nakažete na:
Nova Slovenija – krščanski demokrati
Dvorakova ulica 11a
1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0000 3396 123
Namen: Donacija stranki
Sklic: SI00 2024

V kolikor želite dodatne informacije glede prispevkov stranki smo vam na voljo na številki 01 241 66 50 ali elektronski pošti tajnistvo@nsi.si.

Iskrena hvala!

Prispevek lahko nakažete tudi z kreditno kartico ali preko PayPala.

Ime*
Priimek*
Datum rojstva*
Naslov*
Poštna številka*
Pošta*
E-pošta
Mobilna številka
DOHODNINA

Spoštovani,

namesto v državni proračun lahko 1 % dohodnine, ki jo od vas v vsakem primeru vzame država, namenite Novi Sloveniji – krščanskim demokratom za njeno delovanje.

Ta odločitev za vas ne predstavlja nikakršne dodatne finančne
oziroma davčne obremenitve.

Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite obrazec, ki vključuje tudi sestavljivo kuverto s plačano poštnino. Prejeti obrazec bomo posredovali vaši pristojni davčni izpostavi.

Obrazec

Iskrena hvala!