Vse najboljše, Slovenija!

DELI:
19.05.2016, NSi

RISpoštovani,

z današnjim dnem Nova Slovenija – krščanski demokrati začenjamo obeležitev 25 let samostojnosti naše Slovenije tudi na naši spletni strani www.nsi.si. V znamenje praznovanja in ponosa na našo lepo deželo bomo ozadje spletne strani obogatili s fotografijami različnih krajev in znamenitosti Slovenije. V desnem stolpcu bomo sproti objavljali vse dogodke, ki bodo povezani s praznovanjem obletnice, vsak teden pa bo spletno stran obogatil tudi komentar tedna, ki ga bodo prispevali poslanci in ministri iz obdobja osamosvajanja.

V počastitev praznovanja smo oblikovali poseben znak z slovensko zastavo in preprosto čestitko (“Vse najboljše, Slovenija!”), pripravljena pa bo tudi posebna razglednica, ki bo na voljo na taboru stranke, v nedeljo, 12. junija v Vojniku.

To so drobni koraki k velikemu praznovanju 25. obletnice samostojnosti naše države Slovenije. Vsakodnevne politične afere in prepiri nam tega praznovanja ne smejo uničiti in si jih kot narod in država ne zaslužimo. Krščanski demokrati bomo praznovali s ponosom in veseljem!

Vse najboljše, Slovenija!

Robert Ilc
glavni tajnik