Turneja srečanj s predsednico Ljudmilo Novak v znamenju veselja in podpore glavni desni kandidatki

DELI:
20.09.2017, NSi

Predsednica NSi in kandidatka za predsednico države Ljudmila Novak je pričela turnejo obiskov po Sloveniji imenovanih Srečanje s predsednico, kjer se srečuje s člani in simpatizerji stranke, dogodek pa je namenjen tudi širši javnosti.

V teh dneh je obiskala že precej različnih slovenskih mest, v njih pa je nagovorila veliko število ljudi. Tako je do danes obiskala Velenje, Ptuj, Maribor, Ajdovščino, Škofjo Loko, Novo Mesto, Krško, Vrhniko, Cerknico, Šmarje pri Jelšah in Celje. V naslednjih dnevih pa bo obiskala še preostale večje kraje v Sloveniji.

Desna kandidatka z veliki možnostmi za drugi krog

Ob srečanjih je jasno čutiti pozitivno energijo podpornikov in simpatizerjev, ki Ljudmilo Novak povsod sprejmejo z gromkim aplavzom in bodrilnimi besedami. Večkrat je bilo prav od njih izpostavljeno veselje, da imajo spet desno kandidatko z velikimi možnostmi za drugi krog. Predsednica je na srečanjih večkrat poudarila, da kandidira prav zato, da bi volivcem ponudila alternativo v jasnih stališčih in z vizijo napredka za Slovenijo.

Ljudmila Novak bo v prihodnjih nadaljeval s turnejo po nekaterih drugih slovenskih krajih. Srečanje je tako priložnost, da se z Ljudmilo Novak srečate in slišite njeno vizijo za Slovenijo.