Ljudmila Novak v pogovoru FB-direkt o prodaji NLB, drugem tiru in reševanju problematike mladih

DELI:
07.06.2017, NSi

Predsednica NSi Ljudmila Novak si je v torek zvečer vzela čas za pogovor prek Facebooka oz. FB-direkt. V skoraj urnem pogovoru se je skozi odgovore na zastavljena vprašanja dotaknila aktualnih političnih tem in zasebnega življenja ter tudi bodočih parlamentarnih volitev.

“Nova Slovenija je že predstavila davčno reformo ter tudi zdravstveno in pokojninsko reformo. Za praktično vse te reforme smo dobili pohvale strokovnjakov. Vseeno pa sedanja vlada za naše rešitve nima posluha. Pripravljamo jih, ker želimo predstaviti rešitve za probleme naše države ter za naslednjo vlado v kateri verjamem, da bo NSi zelo pomemben sogovornik,” je Ljudmila Novak odgovorila na vprašanje o reformah, ki jih je v zadnjem času pripravila NSi.

NLB prodajamo s figo v žepu

“NLB spet prodajamo s figo v žepu,” je na vprašanje o prodaji NLB povedala Ljudmila Novak in dodala: “Banka z izgubo, ki jo moramo nato pokrivati davkoplačevalci nam popolnoma nič ne koristi. NLB sploh ne kreditira več gospodarstva, je slabo vodena s strani države in je le bankomat za elito. V zadnjem času pa poslušamo vse več o nečednih poslih iz Irana, v katere je bila vključena prav NLB.”

Politika tudi na račun prostega časa

Gledalka na Facebooku je predsednico NSi vprašala tudi o tem, kako politično funkcijo usklajuje z zasebnim življenjem. “Od leta 2001 sem sprejela svojo prvo politično funkcijo. To moje delo je vedno šlo tudi na račun mojega prostega časa. Kot politik moraš to sprejeti, a če želiš delati za dobro skupnosti, potem mimo tega ne moreš. Nikoli pa nisem želela zanemarjati družine, saj je prav ta zame največje bogastvo,” je povedala Ljudmila Novak.

Vabljeni k ogledu celotnega pogovora v spodnjem videu oziroma na tej POVEZAVI.

 

FB-direkt s predsednico NSi Ljudmilo Novak

Pogovor s predsednico NSi Ljudmilo Novak o aktualnih političnih zadevah

Objavil/a NSi dne Torek, 06. junij 2017