Ljudmila Novak v intervjuju na TV SLO3: Imamo rešitve, kako Slovenijo vzdigniti na višji nivo

DELI:
18.04.2017, NSi

Predsednica Ljudmila Novak je nastopila v oddaji Politik, to sem jaz!, v kateri vsako soboto gostijo poslance in druge politike. »Želim si, da bi Nova Slovenija na volitvah dobila čim več glasov in da bi tako lahko s svojimi rešitvami vzdignila Slovenijo na višji nivo,« je uvodoma povedala predsednica NSi.

»Imamo veliko rešitev in predlogov. Na prvem mestu je naš dober gospodarski program, imamo svoje rešitve za zdravstveni sistem, ki ga je podprla tudi stroka. Problem je le v tem, da vlada naših rešitev noče upoštevati,« je izpostavila in navedla še nekatere druge rešitve iz programa NSi.

»Ko sem vstopala v politiko in sem bila prvič kandidatka za poslanko, sem večkrat slišala, da sem le gospodinja in kuharica. Vse to sem in se tega ne sramujem, a to ne pomeni, da ne morem biti dobra tudi v politiki, ali na kakšnem drugem položaju,« je povedala svojo osebno izkušnjo in dodala: »Ženske se moramo vedno bolj dokazovati od moških. A če si dober v svojem delu in če znaš ljudi povezovati, potem tudi to ni preveč visoka ovira.«

Celoten intervju si lahko ogledate TUKAJ.