Ljudmila Novak v Dnevniku: Človek se zamisli, ko ti nekdo žvižga, če govoriš o demokraciji

DELI:
03.04.2016, NSi

novak7_anpe_090715Predsednica NSi Ljudmila Novak je bila gostja v osrednji informativni oddaji Dnevnik na TV Slovenija, kjer je komentirala dogajanje na zborovanju, ki se je zgodilo na Trgu republike v Ljubljani. Zborovanja so se udeležili tudi najvišji predstavniki Zbora za republiko, Združenja VSO, ter strank SDS in SLS.

“Zborovanja sem se udeležila, ker sem želela povedati, da so v Sloveniji potrebne spremembe, in da moramo dati ljudem upanje. V svetu je veliko problemov, govori se o 3. sv. vojni, trerorizmu, mene pa skrbi, kaj bo z mojimi otroki, vnuki, kaj bo z nami,” je v oddaji Dnevnik dejala predsednica NSi Ljudmila Novak.

In nadaljevala: “Zaradi tega sem dejala, da v Sloveniji ne smemo izgubiti upanja, ampak moramo stopiti skupaj, moramo biti demokratični, imeti vizijo, in spoštovati argumente in drugače misleče. Žvižgi so me presenetili, ker so se zgodili, ko sem govorila o demokraciji. Človek se zamisli, ko ti nekdo žvižga, če govoriš o demokraciji. A del politike je tudi to, da moraš znati prenesti tudi žvižge.”

Celoten prispevek v oddaji Dnevnik si lahko pogledate TUKAJ.

Celoten govor predsednice NSi Ljudmile Novak na Trgu republike si lahko pogledate TUKAJ.