Ljudmila Novak: Očitno je Erjavec tako govoril o Cerarju na različnih krajih

DELI:
27.01.2016, NSi

KongresNSi2015_govor_LNovak1“Najbolj nenavadno je to, da je za ta posnetek najprej izvedel vaš poslanec in to že prejšnji teden. Za ta posnetek v NSi nismo vedeli. Šele včeraj, ko so me poklicali z nekega medija, če bi vas vzela za kuharico, sem šla poslušati ta posnetek. Gospod Erjavec sam daje različne izjave, najprej je trdil, da je posnetek nastal na nekem kosilu, zdaj pa pravi, da je nastal na Planet TV. Očitno je gospod Erjavec takšne stvari govoril na različnih krajih,” je v oddaji 24ur zvečer dejala predsednica NSi Ljudmila Novak.

“V NSi smo takoj začeli pregledovati urnike, kdo je bil takrat z mano na Planet TV in ugotovili, da je bil piarovec Aleš Trtnik, ki pa tako vestno opravlja svoje naloge, sploh ni takšen tip človeka, ki bi bil zmožen narediti kaj takega. V NSi se takšnih stvari ne poslužujemo,” je še poudarila predsednica NSi.

Predsednica NSi Ljudmila Novak je hkrati še povedala, da je NSi vložila interpelacijo zoper Karla Erjavca zaradi povsem drugih razlogov.

Predsednica NSi Ljudmila Novak se je včeraj soočila s predsednikom Desusa Karlom Erjavcem tako v oddaji 24ur zvečer na Pop TV kot v oddaji Odmevi na TV Slovenija 1.

Posnetek soočenja na Pop TV si lahko pogledate TUKAJ.

Posnetek soočenja na TV Slovenija 1 si lahko pogledate TUKAJ.