Ljudmila Novak ob zaključku kampanje: Vesela sem, da ljudje v meni vidijo upanje

DELI:
20.10.2017, NSi

Ljudmila Novak se je na zadnji dan kampanje srečala s podporniki, člani stranke in mimoidočimi na Prešernovem trgu v Ljubljani. Zbralo se je veliko število ljudi, ki so potrdili, da jih je Ljudmila Novak nagovorila ter da zaupajo njeni viziji za pravičnejšo in uspešnejšo Slovenijo.

»Na nedeljske volitve odhajam z zaupanjem in zadovoljstvom, saj sem v preteklih tednih po Sloveniji srečala ogromno ljudi, ki me spodbujajo in vame verjamejo.  Vedo, da se borim za pravično Slovenijo  in imam vizijo, da lahko naša država postane še bolj uspešna in bo tudi mladim nudila možnost, da svoje znanje in talente uresničijo doma. Vesela sem, da so v meni prepoznali tisto upanje, ki jim to lahko prinese in tudi sama to upanje delim z njimi,« je ob zaključku kampanje v izjavi za javnost na Prešernovem trgu v Ljubljani ob prisotnosti številnih podpornikov in simpatizerjev NSi dejala Ljudmila Novak.

Zahvalila se je za vso podporo, ki jo je deležna s strani ljudi in tudi s strani svoje stranke. Dodala je, da nedeljski rezultat pričakuje z optimizmom in računa na drugi krog volitev.