Ljudmila Novak na Kozjanskem: Podjetnost ljudi je za našo državo izrednega pomena

DELI:
10.10.2017, NSi

Kandidatka za predsednico države Ljudmila Novak je v nedeljo obiskala Kozjansko in Obsotelje. Najprej je obiskala zelo uspešno podjetje Steklarna Rogaška Slatina, kjer se lahko pohvalijo z mednarodnim slovesom.

Nato je pot nadaljevala do Kozjanskega jabolka, prireditve v Posredi, ki v okviru sejma združuje izdelke iz pridnih rok slovenskih kmetov in obrtnikov. »Prav podjetnost Slovencev, od najmanjših kmetij, malih in srednjih podjetij, je tista, ki je za Slovenijo izrednega pomena,« je prepričana Ljudmila Novak, ki si želi, da bi podjetnikom tudi država bolj prisluhnila. »Če se bo nadaljevalo slabo poslovno okolje in previsoki davki, potem se slovenski podjetnosti pišejo slabi časi,« je prepričana.

Za konec obiska pa je Ljudmila Novak obiskala še Vseslovensko srečanje kmetov na Slomu pri Ponikvi. V zares prijetnem vzdušju je več sto slovenskih kmetov z veseljem poklepetalo z kandidatko za predsednico in ji izražalo podporo.

Srečanje s predsednico v Ribnici

Ljudmila Novak je vseskozi dejavna tudi pri srečevanju s člani in simpatizerji NSi v okviru »Srečanj s predsednico«, ki so namenjena tudi širši javnosti. Tako se je v ponedeljek 9. oktobra srečala z ljudmi v Ribnici, kjer je bila deležna velike podpore in številnih vzpodbudnih besed.

Večkrat je bilo prav od njih izpostavljeno veselje, da imajo spet desno kandidatko z velikimi možnostmi za drugi krog. Predsednica je na srečanju večkrat poudarila, da kandidira prav zato, da bi volivcem ponudila alternativo v jasnih stališčih in z vizijo napredka za Slovenijo.