KLJUB ZAHTEVNIM POGOJEM TABOR NSi V ŽUŽEMBERKU ODLIČNO USPEL

DELI:
12.09.2021, NSi

Danes je v Žužemberku potekal tradicionalni tabor NSi, ki se ga je udeležilo ogromno članic, članov, simpatizerjev in podpornikov NSi ter ostalih gostov iz cele Slovenije. Osrednji del programa je bil namenjen nagovoru predsednika NSi Mateja Tonina, pa tudi pogovoru s kvartetom ministrov NSi in poslanci ter evropsko poslanko NSi. O pogovoru s poslanci si lahko več preberete TUKAJ.

Za družabni del pa so poskrbeli ansambel Polkaholiki in pihalni orkester Trebnje.

Zbrane je uvodoma pozdravil župan Občine Žužemberk Jože Papež in zbranim zaželela dobrodošlico v dolini reke Krke.

Fotografije z dogodka si lahko ogledate TUKAJ.

Matej Tonin: Z rezultati kažemo, da NSi lahko vodi naslednjo vlado

Predsednik NSi Matej Tonin je v svojem govoru poudaril, da NSi z rezultati kaže, da lahko vodi naslednjo vlado. Člane je pozval, da vsem znancem povedo, zakaj je NSi logična izbira na volitvah.

“Ljudem moramo povedati, da je drugačna Slovenija možnost in da je prihodnost pod novo Slovenijo boljša. Na nas je, da tiha večina pride na volitve in jasno pove svoje ambicije in želje. Vsem povejte, zakaj je NSi najbolj logična in normalna izbira.”

Poudaril je še, da stabilne vlade ne bo mogoče zgraditi brez povezave čez sredino. “Stabilne vlade pa tudi ne bo brez Nove Slovenije. Ni vprašanje, s kom bo NSi šla po volitvah. Pravo vprašanje je, kdo bo NSi pomagal graditi normalno in v prihodnost zazrto Slovenijo.”

Več o govoru Mateja Tonina si lahko preberete TUKAJ.