Vzgajamo za prihodnost

DELI:
20.03.2019, NSi

Pretekli konec tedna je na Bledu potekala Politična akademija NSi. Razveselilo nas je veliko zanimanje, ki so ga člani pokazali do tega izobraževanja. To je že peta generacija, ki si je želela pridobiti novo znanje s področja politike in družbenega delovanja. Skupaj se je političnih akademij udeležilo že več kot 250 ljudi.

Zanimiva predavanja so potekala v več panelih, še posebej dragoceno pa je bilo poslušati predavatelje, ki so predstavili svoje izkušnje iz prakse. Najprej so zbrani spregovorili o identiteti NSi in mednarodnem sodelovanju NSi. Spoznali so vrednote in načela krščanske demokracije in spregovorili o temeljih demokratičnega sistema, demokratični kulturi in tradiciji.

Najpomembnejši izmed panelov je bil namenjen političnemu programu NSi, rešitvah, ki jih stranka ponuja za najbolj pereče probleme. Čas pa smo namenili tudi pogovoru o bližajočih se evropskih volitvah in različnih konceptih vodenja volilne kampanje.

Svoje izkušnje so z udeleženci delili tudi strokovnjaki s področja volilnih kampanj in medijskega poročanja. Njihove izkušnje in znanje so dobra popotnica za delo stranke in njenih ljudi v prihodnje, tako na nacionalnem kot lokalnem nivoju.

Več fotografij si lahko ogledate TUKAJ.