VOLILNI AVTOBUS NSi SE ODPRAVLJA NA POT PO SLOVENIJI

DELI:
23.03.2022, NSi

Nova Slovenija se odpravlja na pot po Sloveniji z volilnim avtobusom. Predsednik NSi Matej Tonin je ob predstavitvi volilnega avtobusa izrazil zadovoljstvo ob pričetku kampanje za državnozborske volitve. »Nova Slovenija bo to kampanjo pričela blizu ljudem. Ta avtobus, ki je za nami nam bo omogočil obisk vseh volilnih okrajev. Volivcem želimo zagotoviti neposreden dostop do naših kandidatov, da na takšen način dobijo informacije iz prve roke. To pa se nam zdi najbolj pomembno.« je poudaril predsednik Tonin.

Dodal je tudi pomembnost dialoga z volivci. »Nova Slovenija je znana po tem, da je šla med ljudi. To je dokazal tudi že predsednik prve slovenske vlade Lojze Peterle, ki je s pomočjo volilnega avtobusa pripeljal NSi do zmage na evropskih volitvah. Verjamemo, da bo tudi današnji pričetek kampanje zmagovalen,« je pojasnil Matej Tonin.

Do mest za avtobusom, do vasi z električnimi skiroji

Predstavil je tudi rešitev NSi za doseg majhnih vasi. »Ekipa NSi se je odločila za uporabo električnih skirojev, ki omogočajo doseg tudi bolj odročnih vasi po celi Sloveniji. Želimo, da naši kandidati dosežejo vse slovenske vasi in tako razširijo vizijo NSi za boljšo Slovenijo,« je zagotovil predsednik.

K besedi je predsednik NSi Tonin povabil tudi predsednika osamosvojitvene vlade Lojzeta Peterleta, ki je izjavo zaključil z besedami: »Močno podpiram odločitev NSi za avtobusno kampanjo. Ta lahko uspe, če so na njem pravi ljudje. Želim, da NSi zmago izpred leta 2004 ponovi. Vesel sem inovativnega pristopa, smo ključni gradnik nove poti po kateri gre NSi. Srečno NSi na tej poti.«