Robert Ilc: Naša prioriteta je stik z ljudmi

DELI:
29.03.2018, NSi

V FB direktu je ta teden nastopil glavni tajnik NSi Robert Ilc, ki je spregovoril o svojem delovanju znotraj stranke, kako je NSi pripravljena na volitve pa tudi razkril nekaj svoje zasebnosti.

»Funkcija glavnega tajnika stranke zahteva celotnega človeka. Vodim ekipo skoraj deset ljudi, od službe za odnose z javnostmi do računovodstva. Včasih je treba na minute menjati teme s sogovorniki, ker je toliko različnih področij,« je o svojem delu povedal glavni tajnik in dodal: »Svoj prosti čas, ki ga je malo, porabim predvsem za udejstvovanje s športom. Saj skozi šport sprostim svoje telo.«

Spregovoril je tudi o ponovnem referendumu o drugem tiru, o menjavi v vodstvu stranke, odgovoril pa je tudi na vprašanje, kakšna bo kampanja NSi v parlamentarnih volitvah.

»Zagotovo nas boste veliko videli po celotni Sloveniji. Naša prioriteta je stik z ljudmi, naši kandidati bodo zato ogromno med ljudmi. Lahko imamo številne druge kampanje in plakate, a pristnega stika z ljudmi ne more nadomestiti nobena druga vrsta promocije. Že od nekdaj smo znani kot stranka, ki je blizu ljudem in to nameravamo početi tudi v nadaljnje,« je jasen glavni tajnik stranke.

Celoten FB direkt si lahko ogledate v spodnjem videu.

Robert Ilc v pogovoru v živo

Robert Ilc v pogovoru v živo

Objavil/a NSi dne Sreda, 28. marec 2018