PREDSTAVLJAMO VAM NOVO ŠTEVILKO REVIJE KD

DELI:
03.10.2023, NSi

Poletje se preveša v sončno jesen, v katero vstopamo tudi z novo številko revije KD. K osrednjemu pogovoru smo tokrat povabili generalno direktorico družbe Varis Lendava mag. Sabino Sobočan. Pogovarjali smo se o njeni življenjski poti, idealih in vrednotah, ki jo vodijo tako v poslovnem svetu, kot v njenem vsakdanjiku, in gospodarskih napovedih za prihodnja leta.

V začetku avgusta so velik del Slovenije prizadele uničujoče poplave in plazovi. Po začetnih napovedih hitrega ukrepanja smo vsak dan bolj lahko prepričani, da je vlada veliko obljubila, a bolj malo storila, iz številnih prizadetih občin pa je slišati kritike in bojazni, da se bo nanje enostavno pozabilo. V NSi smo nemudoma pripravili predloge za popoplavno sanacijo, kaj predlagamo, pa si lahko preberete na 12. strani revije.

Predsednik NSi Matej Tonin v svojem pismu opozarja, da vladi ne gre verjeti na besedo, poslanec Jernej Vrtovec pa pojasnjuje, da vladi pri vodenju Slovenije manjka prava vizija.

V poletnem času je ekipa NSi obiskala in tudi priredila številne dogodke. Kje vse smo bili, si lahko tokrat v rubriki Zgodilo se je preberete kar na dveh straneh.

Želimo vam prijetno branje!

Kliknite TUKAJ za dostop do revije v elektronski obliki.