Podjetniki v Prekmurju: NSi ima prave rešitve za naše probleme

DELI:
27.03.2018, NSi

Vodstvo NSi je bilo včeraj spet na terenu, tokrat v Prekmurju. Prisluhnili smo ljudem, pridnim podjetnikom in gospodarstvenikom ter obiskali družinska podjetja in humanitarne organizacije. Tudi po tem regijskem obisku smo ugotovili, da so naše rešitve za zagon gospodarstva prave, saj so jih podjetniki podprli.

Vedno znova namreč ugotavljamo, da bi slovensko gospodarstvo lahko rastlo veliko hitreje, če bi odpravili številne administrativne ovire v državi in zmanjšali njegovo obdavčitev. Vse to predvidevajo naše rešitve za zagon gospodarstva.

To je bil eden izmed rednih regijskih obiskov vodstva NSi, na katerih se seznanimo z gospodarskimi in socialnimi razmerami v slovenskih regijah. Takih obiskov je bilo že več kot 40.

“Na teh obiskih obiščemo kar nekaj podjetij, srečujemo se z obrtno-podjetniškimi zbornicami, kmeti, župani, skratka želimo videti, kakšni problemi so na terenu. Prav zaradi teh obiskov smo lahko v naš program vključili nekatere rešitve,” je pojasnil predsednik NSi Matej Tonin.

Delegacija NSi, v kateri so bili poleg predsednika vodja poslanske skupine Jožef Horvat, poslanka Ljudmila Novak in glavni tajnik stranke Robert Ilc, je obiskala podjetje Murska transport d.o.o., Pekarno Omar in sadjarstvo Ficko. Večer smo zaključili v sproščenem vzdušju s kavo, ob kateri je predsednik Matej Tonin osebno spregovoril z vsakim udeležencem.