VABLJENI V VOLILNO KAVARNO V SREDIŠČU LJUBLJANE

DELI:
18.03.2022, NSi

Ekipa NSi je v središču Ljubljane (Slovenska cesta 28, nasproti knjigarne Konzorcij) odprla volilno kavarno NSi. Gre za projekt, s katerim želimo ljudem ponuditi prostor, kjer se lahko ustavijo, spijejo kavo ali čaj, si pogledajo, katere stvari smo realizirali v zadnjih dveh letih, ali pa se z nami pogovorijo o naši viziji za še boljšo Slovenijo.

Kavarno je s kratkim nagovorom odprl predsednik NSi Matej Tonin, ki je dejal: »Z današnjim dnem odpiramo kavarno NSi, ki bo služila temu, da lahko ljudje dobijo priložnost in se pridejo pozanimati o vseh stvareh, ki jih je NSi naredila v preteklosti in predvsem povprašati o naših načrtih za prihodnost. Tukaj bodo na enem mestu dobili vse potrebne informacije. Seveda lahko vprašajo karkoli, lahko povedo tudi kritike. Do sedaj smo bili vedno stranka blizu ljudem in ravno s to kavarno to tudi nadaljujemo. Ohranjamo pristen stik, vsakdo lahko pride takrat, ko ima čas. Želimo poudariti, da smo vedno na voljo. Prepričan sem, da bodo v tej kavarni prisotni vsi – od funkcionarjev do številnih drugih. S tem želimo tudi doseči, da bodo lahko informacije dobili iz prve roke«.

V svojem govoru je izrazil tudi zadovoljstvo ob odločitvi ministra Marka Borisa Andrijaniča, da kandidira za poslanca. »Vesel sem, da se je Mark Boris odločil za kandidaturo v svojem domačem Novem mestu. Vem, da odločitev ni bila lahka, zato smo ministru za njegovo odločitev hvaležni,« je poudaril Matej Tonin.

Minister Andrijanič je v svojem nagovoru dejal: »Odločitev ni bila lahka, saj ne zadeva samo mene, ampak tudi mojo soprogo, ki trenutno prebiva v Združenem kraljestvu. Najina želja je, da čimprej skupaj zaživiva in veseli me misel, da je žena pripravljena tudi za selitev ob moji izvolitvi za poslanca,« je dodal Andrijanič. S tem je tudi sporočil svojo dokončno odločitev za kandidaturo in zavrnil predvidevanja o preklicu svoje kandidature.

Vabljeni, da se nam med tednom v volilni kavarni na Slovenski cesti 28 (nasproti knjigarne Konzorcij), pridružite vsak dan med  8.00 – 20.00, ob sobotah in nedeljah pa med 8.00 – 15.00!