Jernej Vrtovec v FB direktu: Smo stranka za izzive prihodnosti

DELI:
16.03.2018, NSi

V FB direktu je nastopil poslanec NSi Jernej Vrtovec, ki je v uvodu povedal, da je NSi stranka prihodnosti in poslušalce povabil na dogodke NSi, saj ima stranka odgovore na izzive prihodnosti.

»NSi je tista politična stranka, ki se zavzema za močno gospodarstvo. Le tako bodo delavci imeli višje plače, le tako bomo imeli bolj socialno državo in bo ta nasploh boljše delovala,« je poudaril poslanec NSi.

V svojem nastopu v živo pred gledalci na facebooku je spregovoril tudi glede davčne politike, rešitev za zdravstvo, prekarnosti in svojega pogleda nanjo. »Najhuje pri vsakem samostojnem podjetniku je takrat, ko zboli. Takrat zaradi bolezni ne moreš delati, prispevke pa moraš vseeno plačati. Prav tako nimaš plačanega dopusta. Prepričan sem, da so v tej državi bolj zaščiteni kočevski medvedi, kot pa s.p.-jevci,« je povedala podpredsednica NSi.

Odgovoril je tudi na vprašanje o bančni luknji in nakazal največji problem denarja, ki je izginil. »Vemo, da so v bančni luknji izginile 4 milijarde evrov. Nismo krivi zanjo, vseeno pa jo bomo morali plačati. Prav pri bančni luknji se vidi, da naša država ni pravična. Tisti, ki so z bagri kopali bančno luknjo, bi morali biti v zaporih, a na žalost pri nas nihče ne sedi. Temu je potrebno narediti konec,« je bil jasen Jernej Vrtovec.

Celoten FB direkt si lahko ogledate v spodnjem videu.

FB direkt z Jernejem Vrtovcem

FB direkt z Jernejem Vrtovcem

Objavil/a NSi dne Četrtek, 15. marec 2018