JANEZ CIGLER KRALJ: V VESELJU IN PONIŽNOSTI SE DAJEM NA RAZPOLAGO STRANKI, KI JO SOUSTVARJAM ŽE 15 LET

DELI:
23.12.2020, NSi

Izšla je zadnja letošnja številka Krščanskega demokrata. V osrednjem intervjuju smo se pogovarjali z ministrom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janezom Ciglerjem Kraljem, ki je spregovoril o težkih razmerah, ki jih je na področju zaposlovanja in domov za starejše občane povzročil novi koronavirus, prav tako pa tudi o svoji družini in politični poti v NSi.

Krščanski demokrat v svoji 23. številki prinaša nagovor predsednika NSi Mateja Tonina in zahvalo vsem, ki soustvarjajo Novo Slovenijo, zapis o uspešno izvedenem 14. in hkrati prvem digitalnem kongresu NSi, kjer je bilo izvoljeno tudi novo vodstvo stranke. Informirate se lahko o aktualnem dogajanju v državnem zboru in poslanski skupini NSi, pripravili pa smo tudi pregled aktivnosti naših treh ministrov.

Ne spreglejte intervjuja z dr. Maticem Tasičem, županom občine Prevalje in članom Kluba županov in svetnikov NSi, ki pravi, da župan nikoli ne sme biti povsem zadovoljen z doseženim in mu ne sme zmanjkati načrtov za prihodnost.

Poslanka Evropskega parlamenta Ljudmila Novak je v svojem prispevku izpostavila evropski pogled na pandemijo koronavirusa in pozvala k odgovornemu ravnanju, med zanimivimi rubrikami pa lahko najdete tudi hitri intervju z novo predsednico Sveta NSi dr. Alenko Šverc.

Časopis si lahko preberete TUKAJ.

Vabljeni, da sodelujete v nagradni križanki in da elektronsko verzijo časopisa posredujete tudi svojim prijateljem in znancem.