IZŠLA NOVA ŠTEVILKA REVIJE KD

DELI:
10.05.2023, NSi

Vabimo vas k branju nove številke revije KD s svežo, aktualno in predvsem zanimivo vsebino.

K pogovoru smo tokrat povabili namestnika vodje poslanske skupine, prostovoljnega gasilca in človeka z velikim srcem ter posluhom za stiske najranljivejših Aleksandra Reberška. Pogovarjali smo se o njegovi življenjski poti, njegovem pogledu na aktualno politično dogajanje ter o tem, kaj odgovarja tistim, ki menijo, da je boj za čisto pitno vodo populizem.

V javnosti so močno odmevale tudi napovedane ustavne spremembe, ki smo jih v parlamentarni postopek vložili v začetku aprila. Vso resnico o njih je v prispevku za KD razložil poslanec NSi in predsednik parlamentarne ustavne komisije Jožef Horvat. Preberete pa si lahko tudi razmišljanje poslanca Jerneja Vrtovca o aktualnih (ne)načrtih vlade dr. Roberta Goloba na področju davkov.

Konec meseca maja nas čaka tudi eden izmed večjih dogodkov naše stranke, tabor NSi v Gorišnici. Več o gostujoči občini si lahko preberete v rubriki Naš župan, kjer smo k pogovoru povabili župana te občine Boruta Kolarja.

Med drugim lahko preberete tudi, kaj je novega v državnem zboru, zakaj politika novih obrazov ne daje rezultatov, v katero slovensko regijo je NSi odšla na delovni obisk in kako na pomoč ljudem pri zelenem prehodu, zdravilih in nevarnih odnosih s Kitajsko gleda evropska poslanka Ljudmila Novak.

Časopis pa lahko preberete tudi v elektronski obliki preko te povezave: https://www.yumpu.com/xx/document/read/67981035/kd2-2023-final