IZŠEL JE NOVI KD S PRENOVLJENO PODOBO IN VSEBINO

DELI:
21.03.2023, NSi

Predstavljamo vam povsem svežo številko našega  časopisa s prenovljenim imenom KD. Poleg zunanje podobe smo osvežili tudi vsebino.

K pogovoru smo tokrat povabili župana Svete Trojice v Slovenskih goricah in državnega svetnika Davida Klobaso. Zanimalo nas je, zakaj je vstopil v politiko, kaj je počel pred tem in katere projekte še pripravlja skupaj s svojo ekipo.

V javnosti odmeva poziv predsednika NSi Mateja Tonina, da je potrebno rušilno politiko PROTI, zamenjati s politiko ZA rešitve, po uspešno izpeljani programski konferenci NSi pa smo pozornost posvetili reševanju zdravstvenega sistema. Svoj pogled na to, kako zagotoviti vsem dostopno javno zdravstvo, predstavlja tudi predsednik strokovnega odbora za zdravstvo Matjaž Trontelj.

Med drugim lahko preberete tudi, kaj je novega v državnem zboru, kam je vodstvo NSi ponovno odšlo na delovni obisk in kako na prepoved prodaje avtomobilov z bencinskimi in dizelskimi motorji gleda evropska poslanka Ljudmila Novak.

Časopis pa lahko preberete tudi v elektronski obliki preko te povezave: https://www.yumpu.com/xx/document/read/67685020/kd1-2023