IN MEMORIAM: Roman Lenassi (1949 – 2020)

DELI:
11.02.2020, NSi

Sporočamo žalostno vest, da je v 71. letu starosti umrl Roman Lenassi, dolgoletni tajnik občinskega odbora NSi Domžale. Bil je eden izmed ustanovnih članov Nove Slovenije, s svojim požrtvovalnim in nesebičnim delom pa je zelo pripomogel k razvoju krščanske demokracije v Domžalah. Delo tajnika občinskega odbora je opravljal od leta 2001, poleg tega pa je bil v občini Domžale od leta 2010 do 2014 izvoljen za občinskega svetnika, kjer je v tem obdobju predsedoval odboru za finance in premoženje. Funkcijo občinskega svetnika je dve leti opravljal tudi v naslednjem mandatu. Med drugim je bil tudi član Sveta NSi, neutrudljivo pa se je udejstvoval tudi kot član občinske in okrajne volilne komisije. Za svoje delo je leta 2013 prejel tudi strankarsko odličje – bronasti znak NSi.

Romana Lenassija se bomo vedno spominjali po njegovi dobronamernosti, skromnosti, zanesljivosti, pozitivni naravnanosti in vzpodbudnih besedah, s katerimi je vedno znal navdušiti tudi druge ter reševati še tako neugodne situacije.

Svojcem in družini izrekamo iskreno sožalje.
Naj počiva v miru.

Pogreb bo v petek, 14. 2. 2020, ob 15. uri na pokopališču v Domžalah, pokojnik pa bo v vežici ležal od 8. ure dalje.

Po pogrebu, ob 17.00, bo v spomin na pokojnega Romana Lenassija v prostorih Kulturnega doma Franca Bernika potekala tudi žalna seja občinskega odbora NSi Domžale.