EKIPA NSi SE S POTUJOČO KAVARNO IN SLOGANOM EU, POŽENI! PODAJA NA POT PO SLOVENIJI

DELI:
09.05.2024, NSi

»Slogan ekipe NSi je EU, poženi! S tem želimo povedati, da Evropska unija potrebuje zagon zlasti na področjih, kjer ji je v preteklosti spodletelo: govorimo predvsem o migracijski politiki, zelenem prehodu in prizadevanju za ohranjanje našega načina življenja. V kampanji bomo s kandidati s potujočo kavarno NSi prepotovali celotno Slovenijo,« je dejal predsednik NSi Matej Tonin.

 

Potujoča kavarna bo zbliževala ljudi, da se bodo lahko pogovorili o vseh izzivih, ki čakajo našo družbo v prihodnosti. »Verjamemo, da bomo lahko na tak način svoje programske poudarke še približali našim državljanom in v Sloveniji spodbudili razpravo o evropskih temah in izzivih,« je podaril predsednik NSi.

NSi na volitvah ponuja zelo raznovrstno listo ljudi, kjer lahko vsak posameznik najde svojega favorita. »Nova Slovenija ponuja vse tisto, kar potrebujeta Slovenija in Evropa. Zavedamo se, da gre za prelomne volitve. Odločitve, ki bodo sprejete v tem mandatu, bodo zaznamovale Evropsko unijo tudi v prihodnosti,« je povedal in dodal: »Prihajamo z močno listo, saj želimo aktivno soustvarjati našo evropskodružino, naš evropski dom.«