Dr. Marija Rogar v FB direktu: Želim narediti kar največ za družbo in državo

DELI:
09.03.2018, NSi

Ob včerajšnjem dnevu žena je v FB direktu nastopila podpredsednica dr. Marija Rogar, ki je v začetku vsem ženskam čestitala ob njihovem dnevu.

V svojem nastopu v živo pred facebook občinstvom je spregovorila o svojem zasebnem življenju in prostem času, službi, delovanju v NSi in novi funkciji v stranki. »Najraje rečem, da sem raziskovalka, ker sem to ves čas tudi po duši. Po poklicu sem podjetnica, saj sva skupaj s sodelavko ustanovili biotehniško podjetje. Želimo si čimbolj začrtati smernice biotehnološkim podjetjem v Sloveniji, saj smo za razliko od tujine pri nas na tem področju šele na začetku,« je povedala podpredsednica NSi.

»Vsi si želimo narediti, kar največ zase, za druge, za družbo in za državo. Vključitev v politiko mi je dala možnost, da to lahko tudi naredim. Prepričana sem, da bomo v novem vodstvu NSi to zaupano nalogo tudi dobro opravili,« je povedala podpredsednica NSi.

Odgovorila je tudi na vprašanje o finančni disciplini v Sloveniji, kako mlade prepričati, da se odločijo za delovanje v politiki ter o varovanju narave.

Celoten FB direkt si lahko ogledate v spodnjem videu.

FB direkt V ŽIVO z Marijo Rogar

Pogovor v živo s podpredsednico NSi Marijo Rogar

Objavil/a NSi dne Četrtek, 08. marec 2018