KAMPANJA 2022: pridruži se nam!

Čez tri mesece, 24. aprila, bodo državnozborske volitve. Odločale bodo, v katero smer bo šla Slovenija v prihodnje. Ker smo ekipa in se zavedamo, da je uspeh posledica dela vsakega člana ekipe, te vabim, da se nam pridružiš. Čas je, da se aktiviramo vsi, ki imamo Slovenijo radi.

Pomagaš nam lahko na več načinov. Spodaj se prijavi in sporoči, na kakšen način te lahko vključimo v aktivnosti za boljšo Slovenijo. Šteje prav vsak posameznik, vsakega bomo iskreno veseli. Pa četudi gre za še tako majhen doprinos. Vsak je namreč lahko pomemben kamenček v mozaiku naše skupne prihodnosti.

Za nadaljevanje odličnega dela ekipe NSi potrebujemo široko podporo ljudi. Le če bo Nova Slovenija iz teh volitev izšla še močnejša, lahko nadaljujemo zastavljene projekte in gremo po poti k boljši Sloveniji. Zato potrebujemo tvojo podporo!

Vabimo te, da se nam pridružiš.

  Področje, kjer se želim aktivirati (izberete lahko več možnosti):

  klicni center
  pomoč na terenu
  delo na volišču
  kampanja po celi Sloveniji
  promocija na družbenih omrežjih
  priporočila prijateljem in znancem

  Za uspešno prijavo je potrebno izpolniti vse vaše podatke.

  Varstvo osebnih podatkov: Z izpolnitvijo obrazca se strinjam, da Nova Slovenija – krščanski demokrati moje osebne podatke uporablja za potrebe pomoči pri kampanji v skladu z ZVOP-1 in uredbo GDPR, hkrati pa dovoljujem, da me o svojih aktivnostih obvešča.